Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P80e92t52r 74B96u23r33i81a64n

22. 9. 2017 19:33

Karmu jsem vám dal, protože s vaším hodnocením souhlasím. Co je ale obžalobou naší doby je fakt, že vy se musíte ve svém, jinak kultivovaném projevu, dvakrát či třikrát veřejně od rasismu distancovat a to jenom proto, že píšete o Romech. To jsme to dopracovali.

Představte si podobný článek třeba o kopáčích: Posedávají na okraji výkopu a mluví hrubě. Osobně nic proti kopáčům nemám a jejich práce si velmi vážím. Vajgly odhazují rovnou na chodník lidem pod nohy. I když vím, že práce kopáče je velmi potřebná, namáhavá a já si jich vážím, neboť jsou to lidé jako my, přesto tam stále posedávají a sprostě klejí. Já si vysoce cením, že vykonávají takové náročné povolání...

Děs, že?

Nebylo by přirozenější psát kritiku tak jak mi ji myšlenky sypou rovnou do rukou bez těch zbytečných obezliček Rom nerom? Vždyť jsou přeci naprosto stejní jako my všichni, je nám cpáno do hlav ze všech stran, tak nač ta atmosféra přihrbenosti?

1 0
možnosti
Foto

Ta "nulová tolerance", o které hovoříte, je jedna z možností, která se sama o sobě v minulosti příliš neosvědčila. V lepším (či horším?) případě pomocí ní přesuneme část problémové populace dočasně za mříže. Vytvoříme nové "lágry"?

To už tu v historii ale bylo a nic k lepšímu se trvale nezměnilo.

Všichni víme, že bez účinných donucovacích prostředků s problémem nehneme. Také už víme, jaká opatření nefungují. A obávám se, že dnešní "lidskoprávní" doba žádná účinná řešení neumožňuje.

0 1
možnosti
VH

Pregnantně popsáno.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS