Diskuse

Vylidnění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono se není čemu divit. Žijete sice v Chomutově, ale tipuju že v nějakém satelitním sídlišti v rodinném domku, obehnaném vysokou zdí.

Já žiju v Mostě, na Skupovce u Luny. Ještě před pár lety tam bylo krásné bydlení, ale jak se to tam poslední dobou zhoršuje je neskutečný. A dle mých informací je to úplně stejné v Chomutově. Cikáni a socky se rozlézají po celém městě. Náš dům dlouho odolával, ale už jsou i u nás. 60% báráků prolezlý štěnicemi, ulicemi se potloukají bandy výrostků, feťáci a vyběrači popelnic.

Mám dvě dcery, 11 a 5 let. Tu starší jsem ještě donedávna mohl pře barák pouštět samotnou ven, dnes už ani jednu. Lavičky jsou obsypány 12ti letými Romy co tam hulej a chlastaj. Pod nimi hromada bordelu, vajglů a zvratek.

Píšete jak se snížil počet obyvatel kraje a to si vemte kolik v kraji přibylo Cikánů. Množí se o hodně rychleji, mají vice dětí a do našich dvou generací oni vměstnají tři. Dále přibývají tím díky realitkám, které je sem sestěhovávají z celé ČR a přesto všechno došlo k úbytku obyvatel.

Dokud bude nastavený sociální program tak jak je(zejména zákon o sociálním bydlení), tak se situace nikdy nezlepší a bude se jen zhoršovat. Běžte se někdy projít na Březeneckou a Písečnou a zeptejte se starousedlíků, jak se jim žije.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS